​✔ ​ Kvalitetsbevidst

​✔Fokus på kundetilfredshed

​✔40 års erfaring

​Ring til os på

​Ring til os på

Skumbeton som gulvisoleringsplader​​

​Hos GKC Brøndum Murerforretning ApS i Hobro nær Randers og Mariager tilbyder vi skumbeton som alternativ til gulvisoleringsplader. Skumbeton er ikke blot en praktisk løsning, for det er også en økonomisk løsning. Derfor anbefaler vi ofte denne løsning til kunderne.

Isolerende og lyddæmpende skumbeton

Skumbeton kan udlægges i lag fra 7 centimeter, og det er både isolerende og lyddæmpende. Derfor er det ofte velegnet i stedet for gulvisoleringsplader. Vi har været involveret i mange forskellige renoverings- og byggeprojekter, hvor vi har arbejdet med blandt andet skumbeton. Derfor har vi oparbejdet en stor erfaring og en bred viden om materialet.

Vores effektive maskiner og store erfaring betyder, at vi førende inden for feltet, og det agter vi at blive ved med. Derfor er vi villige til at yde noget ekstra over for vores kunder. 

Det betyder også, at vi altid er parate med råd og vejledning om de forskellige løsninger, således du får det bedste mulige resultat samt en holdbar løsning.

Vi lægger med andre ord vægt på, at vi altid skal levere det gode håndværk, ligesom vi skal være omhyggelige med at vælge de rette materialer. Derfor kvalitetssikrer vi alt vores arbejde.

Kontakt os for at høre om vores betonløsninger

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores løsninger, og vi sender meget gerne et uforpligtende tilbud på skumbeton som undergulv.

​Du kan ringe til os på telefon 98 52 21 71 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail broendummurer@live.dk.​

Få et uforpligtende &​

Gratis tilbud

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et alsidigt byggefirma, der både har erhvervskunder og private kunder. Vi lægger vægt på det gode håndværk, når vi udfører en hvilken som helst mureropgave.

Bliv ringet op

Vil du ringes op for at hører, hvordan vi kan hjælpe dig? Så udfyld formularen, vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt