​Ring til os på

Kvalitetsbevidst

Fokus på kundetilfredshed

40 års erfaring

Anhydrit-gulve til private og erhverv​

​Hos GKC Brøndum Murerforretning ApS i Hobro nær Mariager og Randers har vi specialiseret os i anhydrit-gulve. Anhydrit er fremtidens materiale, og anhydrit som undergulv kan anvendes til både boliger og kontorer med videre. Det er også velegnet til gulvvarme.

Materiale der giver gode og effektive resultater

Mange har fået øjet på de mange muligheder med anhydrit i forbindelse med renovering og nybyggeri. Vi udlægger anhydrit-gulve, fordi vi mener, at det bedst kan betale sig for kunderne, og fordi det giver effektive resultater.

Lagtykkelsen på et anhydrit-gulv er mellem 30 og 100 millimeter, og vi anvender kun godkendte og miljøsikrede materialer. Det betyder, at der ikke er allergifremkaldende eller andre giftige stoffer i vores anhydrit-gulve. Vi følger naturligvis også alle regler fra arbejdstilsynet og byggestyrelsen

Udviklingen inden for byggebranchen går meget hurtigt, og derfor er det ikke altid de kendte materialer, som er de bedste. Vi har brugt anhydrit i flere af vores byggeprojekter og har derved oparbejdet en solid viden om anhydrit-beton. Vores viden gør, at vi kan skabe bedre resultater, mere effektivt og til fordelagtige priser.

Kontakt os gerne for at få et tilbud på anhydrit-gulve

Du er altid velkommen til at få flere oplysninger om anhydrit og om de mange anvendelsesmulighederne for anhydrit-gulve. Derpå kan vi fremsende et uforpligtende tilbud på anhydrit-beton som undergulv.

Du kan ringe på telefonen for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail broendummurer@live.dk.​

Få et uforpligtende &​

Gratis tilbud

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et alsidigt byggefirma, der både har erhvervskunder og private kunder. Vi lægger vægt på det gode håndværk, når vi udfører en hvilken som helst mureropgave.

Bliv ringet op

Vil du ringes op for at hører, hvordan vi kan hjælpe dig? Så udfyld formularen, vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt