​✔ ​ Kvalitetsbevidst

​✔Fokus på kundetilfredshed

​✔40 års erfaring

​Ring til os på

​Ring til os på

​EPS-beton – effektiv og lyddæmpende isolering

​Overvejer du at isolere med EPS-beton? Hos GKC Brøndum Murerforretning ApS har vi specialiseret os i at isolere med ekspanderet polystyren (EPS). Det er et effektivt og lyddæmpende isoleringsmateriale, som blandt andet er velegnet til isolering af etageadskillelser.

Vi isolerer for private og erhverv i blandt andet Hobro, Mariager og Randers samt mange andre steder.

Undgå kuldebroer og trinstøj med EPS-beton

EPS-beton er en fyldende flamingo, som er lettere at fylde op mellem for eksempel rør, slanger og niveauforskelle. Dermed minimeres risikoen for kuldebroer.

Det omslutter 100 procent og er samtidig lyddæmpende, herunder trinlydsdæmpende. Samtidig mindsker det materialespild, og det er tidsbesparende i forhold til traditionelt isoleringsarbejde. 

Derfor er det effektivt til isolering af gulve og omkring rørinstallationer. 

Isoleringsmaterialet er velegnet til gulve og benyttes især i etagebyggeri. Det kan være erhvervsbyggeri, større ejendomme og boligblokke med videre. Isoleringen kan også benyttes i parcelhuse og andet etplansbyggeri.

Vi lægger stor vægt på det gode håndværk, når vi isolerer. Derfor er vi meget omhyggelige med at vælge de rette materialer til en isoleringsopgave, ligesom vi også kvalitetssikrer vores arbejde efterfølgende.

Kontakt os for at få et tilbud på isolering af gulve

​Du er velkommen til at få mere information om isolering med EPS-beton. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en isoleringsopgave. Du kan ringe på telefon 98 52 21 71 for at få mere at vide. Du kan også skrive til os på e-mail broendummurer@live.dk. ​​

Få et uforpligtende &​

Gratis tilbud

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et alsidigt byggefirma, der både har erhvervskunder og private kunder. Vi lægger vægt på det gode håndværk, når vi udfører en hvilken som helst mureropgave.

Bliv ringet op

Vil du ringes op for at hører, hvordan vi kan hjælpe dig? Så udfyld formularen, vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt