​Ring til os på

Kvalitetsbevidst

Fokus på kundetilfredshed

40 års erfaring

​Vi er eksperter i skumbeton & EPS-beton

​Overvejer du at isolere med EPS-beton eller skumbeton? Hos GKC Brøndum Murerforretning ApS er vi eksperter i begge dele. Vi isolerer for private og erhverv i blandt andet Hobro, Mariager og Randers samt mange andre steder. ​​

Undgå kuldebroer og trinstøj med EPS-beton

Vi har specialiseret os i at isolere med ekspanderet polystyren (EPS). Det er et effektivt og lyddæmpende isoleringsmateriale, som blandt andet er velegnet til isolering af etageadskillelser.

EPS-beton er en fyldende flamingo, som er lettere at fylde op mellem f.eks. rør, slanger og niveauforskelle. Dermed minimeres risikoen for kuldebroer.

Det omslutter 100 procent og er samtidig lyddæmpende, herunder trinlydsdæmpende. Samtidig mindsker det materialespild, og det er tidsbesparende i forhold til traditionelt isoleringsarbejde.

Derfor er det effektivt til isolering af gulve og omkring rørinstallationer.

Isoleringsmaterialet er velegnet til gulve og benyttes især i etagebyggeri. Det kan være erhvervsbyggeri, større ejendomme og boligblokke med videre. Isoleringen kan også benyttes i parcelhuse og andet etplansbyggeri.

Isolerende og lyddæmpende skumbeton

Skumbeton er ikke blot en praktisk løsning – det er også en økonomisk løsning.

Skumbeton kan udlægges i lag fra 7 centimeter, og det er både isolerende og lyddæmpende. Derfor er det ofte velegnet i stedet for gulvisoleringsplader. 

Vi har været involveret i mange forskellige renoverings- og byggeprojekter, hvor vi har arbejdet med blandt andet skumbeton. Derfor har vi oparbejdet en stor erfaring og en bred viden om materialet.

​Vores effektive maskiner og store erfaring betyder, at vi førende inden for feltet, og det agter vi at blive ved med. Derfor er vi villige til at yde noget ekstra over for vores kunder.

Det betyder også, at vi altid er parate med råd og vejledning om de forskellige løsninger, således du får det bedste mulige resultat samt en holdbar løsning.

Vi lægger med andre ord vægt på, at vi altid skal levere det gode håndværk, ligesom vi skal være omhyggelige med at vælge de rette materialer. Derfor kvalitetssikrer vi alt vores arbejde.

Kontakt os for at få et tilbud på isolering af gulve

​Du er velkommen til at få mere information om isolering med henholdsvis EPS-beton og skumbeton. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for en isoleringsopgave. 

Du kan ringe på telefonen for at få mere at vide. Du kan også skrive til os på e-mail broendummurer@live.dk. ​​

Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende &​

Gratis tilbud

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et alsidigt byggefirma, der både har erhvervskunder og private kunder. Vi lægger vægt på det gode håndværk, når vi udfører en hvilken som helst mureropgave.

Bliv ringet op

Vil du ringes op for at hører, hvordan vi kan hjælpe dig? Så udfyld formularen, vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt