​Ring til os på

Kvalitetsbevidst

Fokus på kundetilfredshed

40 års erfaring

Slidlagsgulve

Hos GKC Brøndum Murerforretning ApS i Hobro nær Randers og Mariager lægger vi slidlag på betongulve, og det sker typisk i forbindelse med isolering med EPS-beton. Et slidlag på betongulv er et cementslidlag, som er velegnet til støvbindingsmidler og normale gulvbelægninger.

Gulvbelægning eller støvbindingsmiddel på slidlag

Den ensartede overflade på et slidlag gør det velegnet til påføring af støvbindingsmidler, men et slidlag som undergulv er også velegnet til alle normale gulvbelægninger.

Vi blander og udlægger cementslidlag med særlige blande- og pumpemaskiner. Vi benytter manuelle maskiner til mindre opgaver, men bruger naturligvis fuldautomatiske maskiner til større opgaver.

Det er professionelle og erfarne fagfolk, som varetager udlægningen af slidlag. Det sker efter isolering med EPS-beton. 

Først pumper vi slidlaget op, og derpå afretter vi det, efter vi har lavet kvotepunkter. Afslutningsvist benytter vi en glittemaskine til at lukke og polere overfladen.​

Herefter skal du eller entreprenøren lægge et gulv på slidlaget, men vi kan også afslutte med en coating. Dermed er det ikke nødvendigt med et gulv. Det er med andre ord tilstrækkeligt med slidlaget, hvis du ønsker det.

Kontakt os for at få et tilbud på et cementslidlag

Du kan kontakte os, hvis du vil høre mere om slidlag. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på et slidlag på betongulv

Du kan sende en e-mail broendummurer@live.dk, eller du kan ringe til os på telefonen for at aftale nærmere.​

Få et uforpligtende &​

Gratis tilbud

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et alsidigt byggefirma, der både har erhvervskunder og private kunder. Vi lægger vægt på det gode håndværk, når vi udfører en hvilken som helst mureropgave.

Bliv ringet op

Vil du ringes op for at hører, hvordan vi kan hjælpe dig? Så udfyld formularen, vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt