​Ring til os på

Kvalitetsbevidst

Fokus på kundetilfredshed

40 års erfaring

Flisegulv og flisearbejde ved små og store byggerier​

​Drømmer du om et flisegulv? Hos GKC Brøndum Murerforretning ApS har vi stor ekspertise med at lægge flisegulve i forbindelse små og store byggerier. Vi laver også flisearbejde i mindre huse som for eksempel parcelhuse. Med vores flisegulv får dit hjem et personligt præg.

Vi tilbyder lægning af gulvfliser for både private og erhverv i blandt andet Hobro, Randers og Mariager samt andre steder.

Køkken, badeværelse og andre rum med flisegulv

Vi lægger primært gulvfliser i køkkener, på badeværelser og på toiletter i erhvervs- og boligbyggeri. Det kan endvidere være i parcelhuse, rækkehuse og lignende. Vi kan lægge fliser i alle typer rum, og det kan også være større rum.

​Vi kan samtidig lægge undergulve af anhydrit, lave slidlag på betongulve og isolere med EPS-beton. Derudover kan vi lave hele badeværelser, toiletrum og andre vådrum i forbindelse med nybyggeri, tilbyggeri og renovering.

​Vi lægger altid stor vægt på det gode håndværk, når vi murer og lægger fliser. Derfor er vi naturligvis ganske omhyggelige med at udvælge de helt rette materialer til en opgave med lægning af flisegulv. 

Samtidig kvalitetssikrer vi vores arbejde efterfølgende, så vi er sikre på, at alt lever op til vores høje standard.

Få et uforpligtende tilbud på lægning af gulvfliser

Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for lægning af gulvfliser på et badeværelse, i et køkken eller i et helt nybyggeri. Vi kommer meget gerne med råd og vejledning.

Du kan ringe på telefonen for at aftale et møde eller bestille et tilbud. Du kan også skrive til os på e-mail broendummurer@live.dk, og så svarer vi hurtigst muligt.

Få et uforpligtende &​

Gratis tilbud

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et alsidigt byggefirma, der både har erhvervskunder og private kunder. Vi lægger vægt på det gode håndværk, når vi udfører en hvilken som helst mureropgave.

Bliv ringet op

Vil du ringes op for at hører, hvordan vi kan hjælpe dig? Så udfyld formularen, vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt